Sohbet Girişi

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Dün bizim evin chat odaları idi makale konumuz. Bugün ise sohbet siteleri. Madem evdeki odalardan bahsettik, biraz da bizim mahalleden bahsedelim, değil mi? Bizim mahalle biraz fakirdir. Öyle zengin züppelerinin yaşadığı malikaneler muhitinde yaşamıyoruz. Bayağı bildiğin orta ve alt gelir düzeyindeki aileleriz bizler. Geçim sıkıntısı yaşayan, her istediğini hemen elde edemeyen çocuklardık biz. Mücadele verdik yaşam standartlarımızı yükseltmek için. Ortaokul zamanında başladık mahalle marketlerinde kasiyerliğe, dondurmacıda ya da fırında çalışmaya. Lise döneminde okul dönemi bisiklet üstünde gazete dağıtımı, yaz tatillerimiz de fabrikalarda geçti. Üniversite ve yüksekokul okurken temizlik işleri yaptık, kıyafet mağazalarında hafta sonları müşterileri ağırladık. Öğretmenlik okuyanlarımız dershanelerde ilkokul-ortaokul çocuklarına etüt dersi verdi. Şanslı olan arkadaşlarımız kendi şirketlerini kurdular, kına ve düğünler için organizasyonlar ya da davetliler için hediyeler hazırladılar. Anlayacağınız, herkes ailesine yük olmadan, okul harcını çıkarmak için çalıştı. Okuyalım, bir yerlere gelelim, mahallemizin refah seviyesi yükselsin diye üstelik. Bunun üzerine çok sohbet ettik Belalım mahallemizde.

Chat Siteleri

Apartmanlarda kiracı olmaktan kurtulup, müstakil, bahçeli evlere sahip olmak için uğraştık. İpotekle aldık evlerimizi, ama aldık sonuçta. Mülk sahibi olduk. Herkes daha yeni kurulan chat siteleri tercihimiz olur, buralardan taşınırız zannetti biz gençleri. Oysa ki biz fakir fukara mahallesi diye geçen mahallemizden hiç uzaklaşmak istemedik. Burada alt sokaktaki üst sokaktakini tanır. Mahallemizin kızları gece yarısı sokakta dolaşmaktan korkmaz. Mahallemizin gençleri birbirlerini kollar. Severiz biz birbirimizi. Hatta şöyle ki, ev kıtlığı olan dönemler oldu mahallemizde. Birkaç mahalle öteye taşınmak zorunda kaldık. Ama orada yine kendi eşimizi, dostumuzu bulduk, onlarla oturup kalktık. Yine onlarla koyu sohbet ettik, başkalarına eyvallah etmedik.

Yeni sohbet siteleri chat

Chat Sohbet Siteleri

Size daha önce de tarif etim adresimizi, hatırlarsınız. Adresi verirken sitenin genel ismini yazmayı unutmuşuz. Google emmiye sorsanız doğru tarif ederdi. Herkes bilir sohbet siteleri nerede. Oraya gelince www.belalim.net sitesini bulmanız kafi. Girişimiz anasayfadan. Hani dün demiştim ya, evimize girerken ayakkabılarınızı, yani kimliğinizi çıkartın. Kendinize bir terlik, başka bir deyişle nick, rumuz, mahlas seçin. Hemen gelin, beraber sohbet edelim. Haydi, buyurun. Hiç yabancılık çekmenize gerek yok. Artık burası sizin de adresiniz 😊

 

Belalim 73
1 Yorumlar
Maximum

sunucumuz belalim harika

Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralIRC sohbetlerinde diğer kullanıcılara saygılı olmak önemlidir. Küfür, hakaret veya saldırganlık içeren dil kullanmaktan kaçının.
kuralIRC kanallarında spam veya flood yapmak, gereksiz veya tekrarlayan mesajlar göndermek, genel olarak hoş karşılanmaz.
kuralIRC sohbetlerinde, kişisel bilgilerinizi (örneğin, tam adınız, adresiniz, telefon numaranız) paylaşmaktan kaçının.
kuralIRC kanalları genellikle belirli kurallara sahiptir. Bir kanala katılmadan önce kanalın kurallarını okuyun ve uymanız gereken belirli kurallar varsa bunlara uyun.
           
söz
yukarı